Egy jó Regény

Sok szeretettel üdvözlöm a rendelési oldalunkon! Ön perceken belül birtokába juthat ennek a lebilincselő regénynek. Előre is kívánok Önnek kellemes olvasást és nagyszerű időtöltést!Alexander Schlingloff:
A menekülés egyetlen útja
Regény

Kérem, töltse ki az alábbi jelentkezési lapot, mely révén Ön most 990 Ft-os áron szerezheti meg Alexander Schlingloff A menekülés egyetlen útja c. regényét.

Rendkívüli Bonusz:
Annak érdekében, hogy minél hamarabb elmerülhessen a történet varázslatos világában, a rendelést követően haladéktalanul küldünk Önnek egy feltétel nélkül olvasható exkluzív kiadást! Ez a változat a könyv első fejezeteit tartalmazza, több mint százötven oldal lebilincselő kalandot és felkavaró történetet, melyet a számítógépére letöltve azonnal elkezdhet olvasni.

Az általunk használt eBook technológiának köszönhetően színvonalas kivitel mellett, a legnagyobb kényelemben, az Önnek leginkább megfelelő betűméret kiválasztásával egy rendkívüli olvasási élmény részese lehet. Természetesen, ha szeretné, a nyomtatható verziónk segítségével könnyen és gyorsan és gazdaságosan papírra is viheti ezt a remekművet! A regény hagyományos zsebkönyv formátumban amúgy 600 oldal terjedelmű lenne

Tehát a megrendelését követően néhány percen belül Ön e-mailben megkapja az exkluzív bonusz kiadást, melyet azonnal elkezdhet olvasni, továbbá a teljes elektronikus könyvet, melyet szintén azonnal letölthet a számítógépére és üzembe is helyezhet. A teljes könyv olvasásához vagy kinyomtatásához szükséges felhasználónevet és jelszót a vételár kifizetésével küldjük Önnek haladéktalanul!

Kérem, töltse ki az alábbi rendelési lapot:

Minden Ön által megadott adatot bizalmasan kezelünk. A rendelkezésünkre bocsátott információt sohasem adjuk ki harmadik fél felé. Személyiségjogait a legmesszebbmenőkig tiszteletben tartjuk.

 
Az Ön vezetékneve:
Az Ön keresztneve:
Az Ön e-mail címe:
Az Ön e-mail címe még egyszer:
A számlainformációk:
Az Ön postacíme:
(A cím, ahova a számlát küldhetjük.)
Város:
Az Ön telefonszáma:
(a rendelés visszaigazolhatóságához)
Megjegyzés:


Az Ön megrendelése tehát - Alexander Schlingloff: A menekülés egyetlen útja c. regénye eBook formátumban 990 Ft-os áron.

Természetesen, a vásárlására feltétel nélküli 100%-os pénz visszafizetési garanciát vállalok! Önnek mindössze egy e-mailt kell írnia és visszafizetem a pénzét!
Tehát a "Rendelés" gomb megnyomását követően e-mailben elküldöm Önnek az exkluzív bonusz kiadást, a teljes könyvet és a fizetéshez szükséges adatokat. (A fizetési lehetőségek és a számlázással kapcsolatos információk megtekintéséhez, kérem, kattintson ide!)

Ezennel a fent részletezett feltételekkel megrendelem A menekülés egyetlen útja c. regényt eBook formátumban.

Maradok tisztelettel szolgálatában:

Lovag Enikő
Egy jó Regény

ui.: Amennyiben bármilyen problémája adódik a megrendelés során, kérem, írjon vevőszolgálatunknak: vevoszolgalat@marketingmegoldasok.hu.

Az ablak bezárása és visszatérés az előző oldalra!