vissza a főoldalra  
 

Odavisz, ahol már te is jártál, de azt is látja, amit még sohasem mertél megnézni.

Alexander Schlingloff:
A menekülés egyetlen útja

Egy erkölcsös bérgyilkos, egy a "szépségbe" menekülő fényképész, egy kiábrándult pszichológus, és egy prostituált életutjai találkoznak ebben a drámai történetben.
Olyan emberek Ők, akik a szemükkel igenis jól látnak, mégis vakokként tapogatóznak az őket körülvevő világ sötétjében.

Világtalanok Ők, akik az egyetlen életüket amijük van, keresve, görcsösen szorítva, elveszítve vagy akár eladva kutatnak valamilyen cél után.

"Egy fantasztikus regény, tele izgalmakkal, romantikával, és az élet megdöbbentő igazságával, amely segített átértékelni az életemet. "
Lovag Enikő

Kilenc különböző életfilozófia néha magabiztos, néha elkeseredett próbálkozásait látjuk arra, hogy valahogy betöltsék az ember legmélyebb és legégetőbb szükségét:


Mit kezdesz az élettel, ha elérted, amit akartál, ha elérted a célod és ott még sincs semmi abból, amit reméltél?

El tudod-e képzelni, hogy életed legsötétebb napján kerülsz legközelebb a legnagyobb jóhoz, ami csak történhet veled?
El tudod-e képzelni, hogy mikor már feladni készültél mindent, a sarkon túl vár egy nagyobb öröm, mint amit reméltél?


Mit kezdesz a lelket tépő bűntudattal, miután fegyverrel a kezedben, hited szerint igazságot tettél?

El tudod képzelni, hogy életed legnagyobb hibáját nem csak megbocsátják, de kárpótlásul mindent ajándékba adnak?
El tudod képzelni, hogy az menti meg az életedet, akit kivégeztél? Akitől el akartad venni az övét, az adja vissza a tiédet?


Mi van, ha mindig a szép és jó felé fordulsz, s mégis a borzalmat látod? Ha keresnéd a fájdalom nélküli életet, de sehol sem találod?


Mit kezdesz a reményeddel, ha csapdává lesz? Amikor a menekülés egy járható útja nagyobb áldozatot kíván, mint az, ami elől futottál.


Mit kezdesz a hatalommal, ha a hatalmadért valaki kegyetlen uralmat vett rajtad?


Mit kezdesz az élettel, ha mindened megvan, de mégis hiányzik valami?
Mit teszel, ha tudod, hogy megfelelsz, ha igyekszel, de a próbálkozásod, hogy egyre többet és többet adj, pokollá teszi az életed?


Mit kezdesz az élettel, amikor minden ébredést hideg utálat kísér, hogy gyűlölöd a reggeleket, gyűlölöd a kényszert, a megalázó szeretetet, hogy gyűlölöd azt az embert magad mellett, és gyűlölöd az egész világot?
Mit kezdesz a hosszú évekkel, amikor a hazafelé vezető út, egyre nehezebb és nehezebb, amikor a legtávolabbi kocsma is közelebbinek tűnik, mint a "szerető" otthonod? Amikor leülsz az útpadkára, és már nem is akarsz felállni.


Mit kezdesz, ha rettegett verekedőként, legbelül csak egy kis figyelmességre és törődésre vágysz? Mit teszel, ha rádöbbensz, hogy nem kellesz a világnak, és te csak azért, hogy megfelelj és bizonyíts, kegyetlen verekedővé válsz?


El tudod képzelni, hogy létezik igazi boldogság?

Emberek, akik kétségbeesetten keresik az életük értelmét, keresik a szeretetet, mely nélkül képtelenek létezni, a biztonságot, mely nélkül minden rettegés, a szépséget, amelyre annyira vágynak.

... Amikor az ember magasra kerül, félni kezd, hogy onnan mélyre is zuhanhat. Mert könnyű volt az élet, amíg az igazságot meg sem ízleltem. Nem fájt a szív addig, amíg esélyem sem volt a boldogságra. Nem hiányzik annyira az a szépség, melyet sohasem láttam.
-Álom az egész.- mondjuk -Naiv álom.- és úgy érezzük, hogy e mögé a hazugság mögé rejtőzve könnyebb nekünk...

Emberek, akik valahol a szívük mélyén AZ ÉLETET keresik azt, amit ha nem találnak meg ...elvesznek. "Az egyik felvétetik, a másik pedig otthagyatik!" A történet a valóságot meséli el, amiben mindannyian élünk. Habár közülünk csak kevesen bérgyilkosok, pszichológusok, vagy prostituáltak, az övékben mégis a saját sorsunkat olvassuk.

Megmutatja azt, amit még sohasem mertünk megnézni, rávilágít azokra a szempontokra, amelyeket valamilyen rejtélyes okból eddig figyelmen kívül hagytunk, amelyekről habár tudtunk, mégsem tulajdonítottunk nekik jelentőséget. Elvisz minket a saját világképünk legvégső határáig.

...Antonio Ramirezt valójában senki sem ismerete. Élet és halál ura volt szinte az egész világon, de ezt a legtöbben nem tudták róla. Tudták, hogy vagyonos ember, hogy vannak bizonyos olajérdekeltségei és, hogy tekintélyes körökben forog, de hogy ő áll a hátterében szinte minden jelentősebb eseménynek világszerte, még a legközelebbi barátai sem sejtették.
Az ötök tudták csak, hogy Antonio Ramirez a világ leghatalmasabb embere.

Ramirezt AZOK soha nem remélt hatalomhoz juttatták, szinte feltétel nélkül megtettek neki mindent, amit akart. Engedelmeskedtek neki.
És habár sejtette, hogy ezért cserében majd ők is kérnek egyet s mást, a figyelme és óvatossága egyre inkább elaludt. A láthatatlan világ hatalmai, kezesek voltak a kezében.
Ramirez sokáig úgy érezte magát, mint egy nagyúr, aki nem csak kutyákat, lovakat, hanem a célra speciálisan kifejlesztett ketrecekben, jól idomított démonokat is tart. Félelmetes szörnyeket, akik maguk semmitől és senkitől sem félnek, csakis az uruktól, mégpedig tőle.
Tetszett neki a gondolat.
Antonio Ramirez a világ és a szellembirodalom korlátlan ura. Jó gondolatnak tartotta, amíg három évvel ezelőtt a szellemei kis híján meg nem ölték. Emlékezett, hogy akkoriban egyszerűen figyelmen kívül hagyta az egyik tanácsukat. Emlékezett az iszonyatos érzésre rögtön miután ellentmondott. Ott akkor abban a pillanatban pontosan tudta, hogy a szellemei sohasem voltak ketrecben, és ha valaha rettegtek is, sohasem tőle...

Miközben a cselekmény megállíthatatlanul és sokszor megdöbbentő realizmussal halad egy drámai végkifejlet felé, fel-fellebben egy fátyol, és bepillantást enged egy mögöttes valóságba. AZOK világába, akik feletted is döntenek... Még jó, hogy nem hiszünk bennük!

Ha szívesen beleolvasna a Regény néhány megdöbbentő részletébe, kérem, kattintson ide és pillantson be "A menekülés egyetlen útja" valóságába:
Sorok, amelyek barátokat vagy ellenségeket szereztek, de hidegen csak keveseket hagytak...
Olvasóink mondták:
 

"E mellett nem lehet csak úgy elmenni. Olyan mélyen néz az életünk mögé, olyan hitelesen mutatja be azt a világot, amelyet el sem tudunk képzelni.
Számos izgalmas, jó könyvet olvastam már, de egyik sem foglalkozott ilyen mélyen az élet legfontosabb kérdésével. Bízom benne, hogy másokat is megérint a könyv ugyanúgy, ahogy engem megérintett!"

"Alexander Schlingloff : A menekülés egyetlen útja című regénye, annak dacára, hogy egy lebilincselően izgalmas történetet mesél el, nem sorolható a kommersz akcióregények kategóriájába."

"Sokszor meztelennek éreztem magam. Mintha a könyv ismerne, de nem úgy mint ahogy bárki ismerhetne, hanem sokkal mélyebben. Annyira, hogy komolyan kell hogy vegyem azt, amit mond..."

" A történetbe ágyazott mondandó, annyira mély és szükségszerű, hogy aki egyszer elolvasta, bizton el kell gondolkodnia az élet legmélyebb kérdésein. Mi végre vagyunk ezen a földön? Mi az élet értelme? Mi befolyásolja az életünk alakulását? Ezek a kérdések válasz után kiáltanak, mely válaszok, ha nem is nyíltan megfogalmazottak,de azért felismerhetően ott lapulnak e kiváló könyv sorai között."

"Tisztelt szerző! Hat éves korom óta rendszeresen olvastam igényes könyveket, sajnos az elmúlt években, ha elmentem egy könyvesbolt előtt már meg sem néztem a kirakatot, nívótlan semmitmondó szövegek. Az Ön könyve reményt hozott az életembe. Talán újra olvashatok olyan remekműveket, melyek a lelkemet és szívemet szólítják meg. Köszönöm."

"Kérem, ne hagyja abba, írjon!!! Sötét világunkban az Ön írásai VILÁGÍTANAK, elgondolkodtatnak, beszéltetnek. Nem lehetek elég hálás azért, hogy végre valaki a sorok közt szól hozzám. Az Ön írásai életre kelnek. Tisztelettel: Kovács Mária"
hivatásos nevelőszülő, egy beteg gyermek anyja

"Megtaláltam a regényben sok ismerős embert, típusokat. Ez nagyon szórakoztatott. Különösen a megmosolyogtató jelenetekben. De megtaláltam a könyvben magamat is. Ez elgondolkodtatott. Persze kritizálhatnám is a művet, mint "jó" bölcsész, hogy mint regény itt, vagy ott... ilyen vagy olyan. Tehetném, de minek. Életünk egymáshoz érő, különváló, összefonódó szálaiban is vannak "formai" hibák."

"Érdekes a regény műfaji sokfélesége, pont mint az életünk: filozófia, kaland, fantasztikum, románc, thriller. Mozaikokból áll össze, nem csak a műfaj, a történet is, mint az életünk. Jelenetek sorozatát éljük, míg egy magasabb tudatszintről össze nem áll a kép. Nem oktalan a világ: sem egyéni létünk, sem közvetlen barátainké, sem a társadalomé, sem a nagy egészé. Jól jelenedik meg a gondolat. Mindenki az utat keresi, az igazságot, az életet."
bölcsész - tanár

"Nekem drámai módon változtatta meg az életem alakulását ez a könyv. Akkortájt olvastam, amikor az egész életemet káosz jellemezte. Ez a könyv megmutatott valamit, kinyitott egy ajtót, amin belépve, ma egy örömteli kiegyensúlyozott életet élhetek."
Duló Attila
D.S. Solutions Co. igazgatója


VIGYÁZAT!
...nem fogja tudni letenni
!


"A menekülés egyetlen útja" c. regény néhány percen belül az Ön birtokában lehet. Az exkluzív elektronikus kiadásunk jóvoltából, a rendelését követően a számítógépére letöltve azonnal elkezdheti olvasni a könyv első fejezeteit, több mint százötven oldal lebilincselő kalandot és felkavaró történetet.

Az általunk használt eBook technológiának köszönhetően színvonalas kivitel mellett, a legnagyobb kényelemben, a számítógépén az Önnek leginkább megfelelő betűméret kiválasztásával egy rendkívüli olvasási élmény részese lehet. Természetesen, ha szeretné, a nyomtatható verziónk segítségével könnyen és gyorsan papírra is viheti ezt a remekművet!

A regényt most 990 Ft-os áron szerezheti meg!

Kérem, rendelje meg Alexander Schlingloff: A menekülés egyetlen útja c. regényét most. A megrendelését követően néhány percen belül Ön e-mailben megkapja az elektronikus könyvet, melyet azonnal letölthet a számítógépére és üzembe is helyezhet. Kattintson ide, és rendelje meg a regényt most!

 
 
Most Díjtalanul hozzájuthat
a
másik Regényhez!

Egy fergeteges regény újrakezdésről, szerelemről és az életért való küzdelemről. Testőr és védencének megdöbbentő története.

  Teremtsen magának néhány kellemes órát! Mindössze meg kell adnia az e-mail címét, és mi néhány percen belül elküldjük Önnek Alexander Schlingloff  "Az életed ára" című regényének elektronikus változatát DÍJTALANUL.
 


(Ez egy bizalmasan kezelt levelezőlista, amely semmilyen körülmények között nem kerül más kezekbe. Ha valaha szeretné, Ön bármikor kijelentkezhet a listáról.)
Az Ön vezetékneve:
Az Ön keresztneve:
Az Ön e-mail címe:

Hírlevél! Kérem, EGYSZER kattintson!