Alexander Schlingloff:

A menekülés egyetlen útja

Egy Regény, amely odaviszi Önt, ahova már régen készült, de
ahova egyedül még soha
nem mert elmenni

 

A legnagyobb sztorit mindig az élet meséli.
A tömegben elvesző, de mégis rendkívüli emberek sorsa. Olyan embereké, mint Ön vagy én. Olyan embereké, akiknek a története egy megdöbbentő kaland, egy kész regény, de akiknek az élete, a mi sorsunk, az Ön sorsa is lehetne!

Mindaz, amit olvasni készül jóval több egy egyszerű kalandnál. Minden oldala lebilincselő, szembenéz a lélek legmélyebb sóvárgásaival, méltóságteljes nagyságával éppúgy, mint legmélyebb félelmével és a sötétben rejtőző kegyetlenségével. Odaviszi Önt, ahova már régen készült, de ahova egyedül még soha el nem ment.

...Valójában mindent odaadott volna azért, hogy valaki igazán szeresse, hogy valaki igazán törődjön vele, hogy valaki igazán elfogadja őt úgy, ahogy van.
Hogy szeretett volna annak az egy férfinak, annak az egynek a mindene lenni.
...de hát ez csak naiv képzelgés volt. Csak áltatta magát. Fölöslegesen fájlalta a szívét. Nem akart tovább olyan boldogságban reménykedni, aminek a keresésében kudarcot vallhat. Nem akarta a kudarcot.
A kudarc fájt.
Inkább kompromisszumot kötött. Kiölte magából, amit úgysem kaphatott meg, és keresett helyette valami mást.
Erre a hazugságra építette az életét.
"Úgysem kaphatod meg!"
Erre a hazugságra épített. Ebből indult ki és ez a hazugság elvette a reményét. Ellopta, pedig...
...mindent megkaphatott volna.
Mindent...

Kilenc út, kilenc merőben különböző élet összefonódik egyetlen szédítő történetben, és elmesél egy sztorit, mely olyan mélyen néz bele a valóság szemébe, hogy számunkra néhol nem is marad más, mint a csendes, de színtiszta döbbenet.

"Ezt a könyvet egyszerűen nem lehet letenni, és nem lehet elfelejteni!
El kell gondolkodni a történetén, a valódiságán, és
végre fel kell ébrednünk az álmunkból."
Lovag Enikő

Kérem, kattintson ide: Egy regény, amely oda viszi, ahol már Ön is járt, de azt is látja, amit még sohasem mert megnézni.

 
 
  Részletek a Regényből

...Lisa átaludta az egész napot és az éjszakát is. Végleg csak másnap tért magához. Pont akkor, amikor Viktor kiment vásárolni néhány holmit.
Amikor visszaért, egy teljesen éber lány várta a házban.
Belépett a szobába és egy csodálkozó, kissé riadt szempárral találta szembe magát. Hirtelen nem is tudta, hogy melyikük lepődött meg jobban.
-Hello.- köszönt ösztönösen. -Jobban van?
Lisa figyelmen kívül hagyta a nyilvánvalóan komolytalan kérdést. Először is, mert fogalma sem volt róla, hogy jobban van-e másodszor is, mert az a hirtelen, a szobába lépő férfi valahogy ismerősnek tűnt.
Gyanakvó szemekkel méregette.
-Maga nem az a pasas, aki lelőtt engem?
Viktornak hirtelen köhögnie kellett. Egy pillanatig arra gondolt, hogy letagadja, de végül mégsem tette.
Lesütötte a szemét és úgy válaszolt.
-De igen.- mondta halkan. -Én vagyok az...


... Mintha csak egy ló rúgta volna meg, ültő helyéből egyszer csak a mögötte, úgy négy lépésre lévő falnak vágódott. Kiáltani sem volt ideje. A falnak csapódva valószínűleg el is ájulhatott, de ha nem, az sem számított volna. A fejénél fogva, mintha hatalmas kezek ragadták volna meg, félig fölemelkedett, aztán a következő pillanatban, mint egy csirkének kitörték a nyakát.
A másik öt férfi, köztük Antonio Ramirez, csak a falnak vágódó test keltette, és a furcsa, dulakodáshoz hasonló zaj hallatán nyitotta ki a szemét...


... Rádmosolyog a rájaszájú halál s elvakít. A rothadó kezével a kezedbe ad egy szép elméletet, s megmondja, mit tegyél a semmivel, amit oly szorosan és oly féltőn szorongatsz.
Ezzel törődj! -mondja- Másod sincsen.
Te elhiszed, mi mást tehetnél, s mész a számodra kijelölt úton tovább. Nem látod a rozsdamentes acélkorlátot, mely leszűkült, hogy épp csak átférsz.
Csak mész tovább a karámban, mint a marha, és fogod a semmit, igazítasz a frizurádon, és egy kicsit aggódsz a kocsid miatt. Valahol mélyen belül, mélyen elnyomva érzed az űrt. Mintha egy lyuk lenne a lelked közepén, mely elviselhetetlen hajt, von előre, hogy betöltődjön. A pénz, talán a szex, a karrier, a művészet majd betölti, de nem. Üres vagy és félő, hogy az is maradsz. Gyere, igyál egyet, hallod és iszol. Egy rövid pillanatra ugyan még felrémlik a gyanú, hogy valami talán még sincs rendben, de végül is így kibírod. Egész jó életed van, csak senki bele ne szóljon. Igazítasz az öltönyödön, megpaskolod a szeretőd fenekét és lépsz egyet előre a vágóhíd karámjában...

Ha szívesen beleolvasna a Regény néhány megdöbbentő részletébe, kérem, kattintson ide és pillantson be "A menekülés egyetlen útja" valóságába: Sorok, amelyek barátokat vagy ellenségeket szereztek, de hidegen csak keveseket hagytak...

 
 
 

 
Ön 2 percen belül elkezdheti olvasni
"A menekülés egyetlen útja" történetét!

Rendelje meg a teljes Regényt!

Kérem, töltse ki az alábbi jelentkezési lapot, mely révén Ön most 990 Ft-os áron szerezheti meg Alexander Schlingloff: A menekülés egyetlen útja c. regényét.

Rendkívüli Bonusz:
Annak érdekében, hogy minél hamarabb elmerülhessen a történet varázslatos világában, a rendelést követően 2 percen belül küldünk Önnek egy feltétel nélkül, azonnal olvasható exkluzív kiadást e-mailben! Ez a változat az amúgy 600 oldalas könyv első fejezeteit tartalmazza, több mint százötven oldal lebilincselő kalandot és felkavaró történetet, melyet a számítógépére letöltve elkezdhet olvasni.

Az általunk használt eBook technológiának köszönhetően színvonalas kivitel mellett, a legnagyobb kényelemben, az Önnek leginkább megfelelő betűméret kiválasztásával egy rendkívüli olvasási élmény részese lehet. Természetesen, ha szeretné, a nyomtatható verziónk segítségével könnyen és gyorsan és gazdaságosan papírra is viheti ezt a remekművet! A regény hagyományos könyv formátumban amúgy 600 oldal terjedelmű lenne.

Tehát a megrendelését követően néhány percen belül Ön e-mailben megkapja az exkluzív bonusz kiadást, melyet azonnal elkezdhet olvasni, továbbá a teljes elektronikus könyvet, melyet szintén azonnal letölthet a számítógépére és üzembe is helyezhet. A teljes könyv olvasásához vagy kinyomtatásához szükséges felhasználónevet és jelszót a vételár kifizetésével küldjük Önnek haladéktalanul!

Kérem, töltse ki az alábbi rendelési lapot:

Minden Ön által megadott adatot bizalmasan kezelünk. A rendelkezésünkre bocsátott információt sohasem adjuk ki harmadik fél felé. Személyiségjogait a legmesszebbmenőkig tiszteletben tartjuk.

 
Az Ön vezetékneve:
Az Ön keresztneve:
Az Ön e-mail címe:
Az Ön e-mail címe még egyszer:
A számlainformációk:
Az Ön postacíme:
(A cím, ahova a számlát küldhetjük.)
Város:
Az Ön telefonszáma:
(a rendelés visszaigazolhatóságához)
Megjegyzés:


Az Ön megrendelése tehát - Alexander Schlingloff: A menekülés egyetlen útja c. regénye eBook formátumban 990 Ft-os áron.

Természetesen, a vásárlására feltétel nélküli
100%-os pénzvisszafizetési garanciát vállalok!
Önnek mindössze egy e-mailt kell írnia és visszafizetem a pénzét!
Tehát a "Rendelés" gomb megnyomását követően e-mailben elküldöm Önnek az exkluzív bonusz kiadást, a teljes könyvet és a fizetéshez szükséges adatokat. (A fizetési lehetőségek és a számlázással kapcsolatos információk megtekintéséhez, kérem, kattintson ide!)

Ezennel a fent részletezett feltételekkel megrendelem A menekülés egyetlen útja c. regényt eBook formátumban.


K érem, csak egyszer kattintson!

Maradok tisztelettel szolgálatában:

Lovag Enikő
Egy jó Regény

ui.: Amennyiben bármilyen problémája adódik a megrendelés során, kérem, írjon vevőszolgálatunknak: vevoszolgalat@marketingmegoldasok.hu.