Az Ön rendelkezésére álló fizetési lehetőségek:

1. Banki átutalás.
Ugyanúgy, mint a postai átutalásnál Ön egyszerűen kitölti online rendelési lapunkat, és ezzel jelzi felénk vásárlási szándékát. Miután ezt megtette, néhány percen belül kap tőlünk egy visszaigazoló e-mailt, a megfelelő adatokkal és információkkal.
Amennyiben megadja a telefonszámát vevőszolgálatunk egy munkanapon belül visszahívja Önt. 24 órán belül postára adunk Önnek egy írásos visszaigazolást a rendeléséről. (és egy megfelelő postai csekket is, hogy amennyiben mégis postán szeretne fizetni, könnyen megtehesse)

Ezután egyszerűen utalja át a következő bankszámlára megfelelő összeget.

A jogosult neve és székhelye:
Alex NM Bt. 1028 Máriaremetei u. 52.
Jogosult számlaszáma:
17000019-11226662-00000000
Közlemény:
Kérem, itt tüntesse fel az e-mail címét. (Nem kötelező, de nagyon meggyorsítja az ügyintézést.)


2. Postai átutalás.

Online rendelési lapunk kitöltésével Ön jelezi felénk vásárlási szándékát. Miután ezt megtette, néhány percen belül kap tőlünk egy visszaigazoló e-mailt, amelyben megküldjük Önnek az eBook letöltési útmutatóját (ennek birtokában Ön azonnal letöltheti számítógépére a megvásárolt elektronikus könyvet).

Amennyiben megadja a telefonszámát vevőszolgálatunk egy munkanapon belül visszahívja Önt. Kérésére 24 órán belül postára adunk Önnek egy megfelelő postai csekket és egy írásos visszaigazolást a rendeléséről. Ön egyszerűen elsétál a legközelebbi postára és feladja a vételárat.

Ugyanakkor megteheti azt is, hogy hagyományos rózsaszín csekken adja fel a vételárat az alábbi címre: Lovag Enikő, Bp. 1124. Németvölgyi. út. 22.

A könyv elolvasásához szükséges kódszámokat, jelszavakat, pedig a díj megérkezésével küldjük el Önnek.

Az elektronikus könyv elolvasásához szükséges kódszámokat és jelszavakat a vételár beérkezésével küldjük el Önnek. A számlát ebben az esetben is a díj beérkezésekor postázzuk Önnek.

FONTOS: Amennyiben KIZÁRÓLAG SZÁMLA ELLENÉBEN tudja átutalni a vételárat, vagy bármilyen egyéb kérdése adódik, kérem, jelezze ezt vevőszolgálatunknak: vevoszolgalat@marketingmegoldasok.hu
Örömmel segítségére leszünk.


További tájékoztató adatok:

Telefon: 06/70/5417107
Adószám: 28290719241
Számlavezető pénzintézet: ELLA Első Lakáshitel Kereskedelmi Bank Rt.

Természetesen, minden vásárlására, feltétel nélküli, 100%-os pénzvisszafizetési garanciát vállalunk! Önnek mindössze egy e-mailt kell írnia, és visszafizetjük pénzét!

Az ablak bezárása és visszatérés az előző oldalra!