Kettesben egy jó könyvvel!
Lépjen ki a mindennapok világából, és merüljön el ebben a magával ragadó történetben!

nyomtatott változat

Rendelje meg a Regényt most!


Amennyiben egy kényelmes fotelben, vagy akár az ágyban szeretné olvasni Alexander Schlingloff: Az életed ára c. regényét, most lehetősége van a nyomtatott változatát is megszerezni.

A regény 460 oldal ámulatos olvasási élményt biztosít Önnek. Minőségi kivitelben, strapabíró kötésben, igényesen fóliázott borítóval készült el. Ez a kézbe simuló, jellegzetes regény méretű könyv elfér egy női táskában is. Öröm megfogni, és szinte lehetetlen letenni.

Ajándékozza meg magát egy jó könyvvel! A megrendelésével Ön 1.990 Ft-os áron szerzi meg "Az életed ára" c. regény papírkiadását. (A szállítási, és fizetési lehetőségekről itt részletes tájékoztatást talál.)


Kérem, töltse ki az alábbi rendelési lapot:
Minden Ön által megadott adatot bizalmasan kezelünk. A rendelkezésünkre bocsátott információt sohasem adjuk ki harmadik fél felé. Személyiségjogait a legmesszebbmenőkig tiszteletben tartjuk.
 
Az Ön vezetékneve:
Az Ön keresztneve:
Az Ön e-mail címe:
Az Ön e-mail címe még egyszer:
A számlainformációk:
Az Ön postacíme:
(A cím, ahova a számlát küldhetjük.)
Város:
Az Ön telefonszáma:
(a rendelés visszaigazolhatóságához)
Megjegyzés:
Az Ön által választott fizetési mód


Az Ön előregisztrációja tehát - Alexander Schlingloff: Az életed ára c. regényének nyomtatott változata 1.990 Ft-os áron.

Tehát az "Regisztráció" gomb megnyomását követően e-mailben visszaigazoljuk Önnek a rendelését. (A fizetési lehetőségek és a számlázással kapcsolatos információk megtekintéséhez, kérem, kattintson ide!)

Ezennel a fent részletezett feltételekkel megrendelem Az életed ára c. regényt.


Kérem, csak egyszer kattintson!

Maradok tisztelettel szolgálatában:

Lovag Enikő
Egy jó Regény

ui.: Amennyiben bármilyen problémája adódik a regisztráció során, kérem, írjon vevőszolgálatunknak: vevoszolgalat@marketingmegoldasok.hu.

Bezár