Ajándékozza meg a barátait!
...ha csak egy kicsit is szeretnek olvasni, hálásak lesznek Önnek.

1. Bármely ismerőse 2 percen belül osztozhat Önnel a Az életed ára c. regény élményében. Most elküldheti nekik ezt az exkluzív kiadványt! Szerezzen barátainak meghitt és felejthetetlen órákat ezzel az izgalmas olvasmánnyal!

2. Mindössze ki kell töltenie az alábbi mezőket és nyomban el is küldheti barátainak ugyanezt a kiadványt! Az ismerőse az oldal alján található levelet fogja megkapni.

3. Arra kérem, fűzzön hozzá a levélhez egy rövid személyes ajánlást is. (Néhány szó, mintha egy rövid e-mailt írna.)

 
Az Ön neve:
Az Ön e-mail címe:
Az ismerősének vezetékneve:
Az ismerősének keresztneve:
Az Ön ismerősének e-mail címe:
Az Ön személyes ajánlása:
Kérem, megszólítással és aláírással fogalmazzon, mint ahogyan egy hagyományos e-mailben is tenné.

Kérem, kattintson a "Küldés" gombra és ezzel küldje el a Az életed ára c. regénynek ezt az eBook formátumát kedves ismerősének!

 

Ön tehát az alábbi formalevelet küldi el, amely az eBook letöltési útmutatóját és az Ön [kiegészítéseit] tartalmazza:

[az ön személyes ajánlása]

Felejthetetlen olvasási élmény előtt áll!

Kedves [az ismerőse keresztneve],

Az alábbiakban letöltheti Alexander Schlingloff: Az életed ára c. kalandregényének DÍJTALAN, exkluzív elektronikus kiadását (eBook). Nagy örömünkre szolgál, hogy kedves ismerőse [az Ön neve] jóvoltából rendelkezésére bocsáthattuk ezt a lebilincselő történetet!

A www.egyjoregeny.hu nevében jó szórakozást és nagyszerű időtöltést kívánok Önnek!


Üdvözlettel:
Lovag Enikő
Egy jó Regény

Alexander Schlingloff - Regénye
Az életed ára
Christian Mills új életet kezd
...de ezért nagy árat
kell fizetnie!

A teljes Regény INGYEN!
Alexander Schlingloff  "Az életed ára" című regénye egy vérbeli kaland. Ha szeretne nagyszerű időt tölteni egy ámulatos könyvvel, mindössze le kell töltenie ennek a regény elektronikus kiadását!

Christian Mills az amerikai biztonsági szolgálat leszerelt szakembere, egykori szenvedélyének a gyorsasági motorversenyzésnek hódolva balesetet szenved. A világbajnoki címért kűzdve a legjobb barátja életét veszti, Ő maga kómába esik.

Egy teljes év után lebénult lábakkal tér magához. Amikor hosszú hónapokkal később gyógyultan, csupa reménnyel távozik a kórházból, hamar rá kell jönnie, hogy mindaz, amiben eddig bízott semmivé lett és hogy a világ elhagyta, mint egy elrágott ízetlen rágógumit kiköpte. Az élete gyakorlatilag derékba tört.

Christian egy gazdag család testőreként új életet kezd. Védence, a család szeme fénye a titokzatos Sarah egy elhibázott üzleti döntés következményeként veszélybe kerül. Christiannak még sikerül megmentenie a lányt, de az események már menthetetlenül haladnak egy kétségbeejtő végkifejlet felé... Kezdetét veszi a menekülés, életre halálra.

Testőr és védence között szövődő szerelem feléleszti Christianban az elveszített élni akarást. Kész lenne bármit megtenni a lányért...
 

Még ha nem is látja a kiutat, valahol a csendben mégis ott van:

"...az idegen teljes erejéből megütötte Saraht. A lány feje hátracsapódott, hajának szőke fürtjei az arcába hullottak. Nem ellenkezett tovább.
Már félig betuszkolták a kocsiba, amikor Christian végre felengedett. Miközben keze a hóna alatt lapuló pisztolytáska felé lendült, szemei összeakadtak a sofőr szemeivel.
Egy hosszú és kíméletlen pillanat.
A feleszmélés pillanata: Saraht elrabolják!
-Nem!
A 45-ös Magnum mély öblös döreje beleszakított a város csendjébe. A Mazda szélvédője berobbant. A mögötte ülő férfi, akinek a lövedék félig leszakította a fejét élettelenül hanyatlott az ülésre... A másik férfinak még maradt annyi ideje, hogy revolvert szegezve a halántékához maga elé rántsa a lányt.
Egy kocsi csikorgó gumikkal fékezett, nehogy elüsse az úttestre lépő Christiant. A világ megszűnt létezni körülötte. Sarah riadt arcán és a kétségbeeséstől csillogó szemein kívül halvány köddé foszlott minden, azaz majdnem minden.
Ott volt még egy jellegzetes latin arc meglepett, és a feltörő dühtől egyre torzabb vonásai. A férfi kapkodó, a menekülés útját kereső pillantásai. A páni óvatosság, mellyel arra ügyelt, hogy mindvégig a lány takarásában maradjon. Egy revolver csöve, mely keményen Sarah álla alá feszült és egy ordító hang.
-Dobd el, vagy különben kinyírom a lányt!
Christian tisztán látta az idegen homlokára kiülő kövér izzadságcseppeket. Gondosan megcélozta az egyiket és idegesen toporogva közelebb lépett.
-Azt mondtam dobd el!
Christian meg sem hallotta, a férfi pedig egyre közelebbről nézett a 45-ös Magnum csövének halálosan fekete torkolatába.
Ez a feketeség elbizonytalanította.
Lehet, hogy ez az állat tojik a lányra?! Ki ez egyáltalán? -villant át az agyán és azzal rászegezte a fegyverét. A ravaszt is meghúzni már nem volt ideje.
A golyó közvetlenül Sarah füle mellett, a férfi jobb szemén hatolt be. A koponya hátsó fele szabályszerűen felrobbant. Csontszilánkok és agyvelődarabkák fröcsköltek szanaszét. A Chris pisztolyából kipattanó töltényhüvely pengve szelte át a levegőt. A vér vörös permetként úszott a levegőben még akkor is, amikor a támadó élettelen teste már a földre zuhant..."

 

Kérem, töltse le a regényt!
[keresztnev], Ön két percen belül a saját számítógépén olvashatja "Az életed ára" c. regény izgalmas, felejthetetlen elbeszélését!

FIGYELEM! Amennyiben szeretné azonnal elkezdeni az olvasást, a könyv első fejezeteit az eBook letöltése nélkül is hozzáférhetővé tettük. Kérem kattintson ide, és merüljön el a történet izgalmas világában.

Az általunk használt eBook technológiának köszönhetően színvonalas kivitel mellett, a legnagyobb kényelemben, az Önnek leginkább megfelelő betűméret kiválasztásával egy rendkívüli olvasási élmény részese lehet. A regény hagyományos zsebkönyv formátumban amúgy 460 oldal terjedelmű.

A teljes regény letöltéséhez, kérem, kattintson ide:
http://www.egyjoregeny.hu/az_eleted_ara_ebook.ebk (1.69 M) Javaslom, hogy mentse a filet az "asztalra" hogy biztosan megtalálja, és mindig kéznél legyen.

A böngészőt, amivel az anyag megnézhető (eBook viewer) az alábbi hivatkozásról töltheti le: http://www.ebookpro.com/download/ebookviewer.exe
(1.77 M )

Miután letöltötte a böngészőt, telepítenie kell. Kattintson kétszer a letöltött ebookviewer.exe fájlra és a telepítés automatikusan megkezdődik. Amennyiben további segítségre van szüksége a telepítéshez az alábbi eBook Help oldalon bőséges információt talál.

Az eBook letöltését és a böngésző telepítését követően mindössze kétszer kell kattintania a letöltött az_eleted_ara_ebook.ebk file-ra és megnyílik.

eBook Help:
Részletes letöltési és használati útmutatás. Ha további segítségre van szüksége, kérem, kattintson ide!

FONTOS! Mivel az eBook dokumentumok exkluzív, biztonsági publikációk, Ön a regény teljes verziójához kizárólag a saját felhasználónevének és jelszavának a birtokában férhet hozzá. Az Ön egyedi felhasználó nevét és jelszavát kérésére telejesen díjtalanul egy külön e-mailben küldjük el! Az igényét kérjük a vevoszolgalat@marketingmegoldasok.hu címen jelezze.

Hogyha szeretné azonnal elkezdeni az olvasást, a könyv első fejezeteit feltétel nélkül hozzáférhetővé tettük. Kérem kattintson ide, és merüljön el a történet izgalmas világában.

(Amennyiben további tájékoztatást szeretne kapni a szoftver használatával, az alábbi címen, angol nyelven segítséget talál: http://www.ebookpro.com/help/ a "Using the viewer" alpontban.)Ha a későbbiekben nem kíván tőlünk további információt kapni, akkor csak egyszerűen kattintson az alábbi hivatkozásra, és ezzel kijelentkezhet a listánkról.
[unsubscribe]Kérem, vegyenek le a listájukról![/unsubscribe]